Introductie IT-Regie

Transvorum staat voor maatwerk, kwaliteit en resultaat in de overgang en ontwikkeling van grip op uw (veranderende) IT-organisatie, ketenpartners en toeleveranciers. Wij doen dit al jaren succesvol in bedrijven en organisaties in branches als zorg, energie, openbare orde en veiligheid, overheid en onderwijs. Transvorum bedient haar klanten mede vanuit een netwerk van zeer gespecialiseerde zelfstandige regie-professionals die tot de top van de Nederlandse markt behoren. Wij onderscheiden ons door onze onafhankelijkheid en  door te sturen op duurzaam resultaat. Met dit laatste bedoelen we dat onze inzet er voortdurend op gericht is de kwaliteiten in uw organisatie zoveel mogelijk te benutten, te verstevigen en te borgen. Omdat u als opdrachtgever op eigen kracht en met succes uw informatievoorziening wilt kunnen sturen.

Visie

De toegevoegde waarde die Transvorum biedt aan haar klanten is gebaseerd op de overtuiging dat beheersing van uw operatie van (keten)informatievoorziening een strategische verantwoordelijkheid is die begint bij het bestuur en/of de centrale directie en vanuit een expliciete strategiekeuze belegt dient te worden bij management en operatie. Hierbij dient net zoveel aandacht en sturing te zijn op de harde kant van ICT (oplossingen, functies, leveranciers, contracten, systemen) als de zachtere kant zoals rollen, processen, vaardigheden en communicatie en commitment. Evenwichtige en permanente (competentie)ontwikkeling van beide kanten kenmerkt succesvolle organisaties. Commitment en transparantie van alle stakeholders is daarbij wellicht de belangrijkste succesfactor.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: pkalisvaart@transvorum.nl
Website: www.transvorum.nl
Telefoon: +31 (0) 6 51 64 86 78

Bekijk social buttons
Verberg social buttons