Over Transvorum

Transvorum heeft zich sinds 2001, onder leiding van Paul Kalisvaart en later ook Surani Heininga, ontwikkeld als een professioneel en onafhankelijk adviesburo op het vlak van (samenwerking en regie op)  bedrijfsvoering en ICT en competentieontwikkeling. Paul heeft een bedrijfskundige en commerciële achtergrond en heeft als zelfstandig en gecertificeerd executive adviseur en manager ruim twintig jaar advies en managementervaring in de top 1000 van Nederlandse organisaties.

Surani heeft vanuit commerciële posities als accountmanager en salesdirector zich ontwikkeld naar veel gevraagd zelfstandig adviseur, managementtrainer en coach op het gebied van klantbediening voor bedrijven en semi-publieke organisaties. Inmiddels is Transvorum uitgegroeid tot een moderne netwerkorganisatie met een respectabele selectie van geassocieerde en zeer seniore adviseurs en tijdelijk managers. Zij zijn geselecteerd en gecontracteerd op basis van hun prestaties, ervaring en werken permanent aan hun professionele ontwikkeling.

Samen hebben we een enorme hoeveelheid ervaring in tal van sectoren als zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs, energie, industrie en productie en ook centrale en lokale overheid, openbare orde en veiligheid. Transvorum richt zich zowel op de grote als middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Wij beschikken over een zeer uitgebreid (kennis)netwerk en gedegen samenwerkingsverbanden met vooraanstaande adviesbureaus en leveranciers op deze gebieden.

Wij worden vanuit onze expertise vaak gevraagd om organisaties zichtbaar te verbeteren of te ondersteunen in hun transitie naar samenwerking in en regie op bedrijfsvoering en ICT. Niet als doel op zich maar om uiteindelijk te komen tot bijvoorbeeld een succesvolle uitbesteding, professionele informatievoorziening, adequate procesondersteuning of klantgerichtheid in front- en back-office. Wij richten ons daarbij ook op de bijbehorende competentieontwikkeling.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat naast adequate inrichting en bediening van processen en systemen, alleen met de juiste motivatie en competenties mensen en organisaties in de toekomst succesvol kunnen zijn en zich overtuigend kunnen onderscheiden. Voor meer informatie over ons of onze professionals en samenwerkingsverbanden kunt u hier contact opnemen.

Aanpak

Transvorum biedt maatwerkoplossingen. Onze aanpak is als volgt opgebouwd:

 • We onderzoeken hoe effectief de inzet van mensen en processen is relatie tot de beoogde doelstellingen of ambitie;
 • We onderzoeken zowel talenten, interesses en drijfveren als mogelijke belemmeringen en blokkades, ook op procesniveau;
 • We heffen blokkades op en zetten onaangesproken ‘menspotentieel’ en mogelijkheden op een unieke manier in, om met een positieve instelling een effectievere workflow te creëren.

Uiteraard kunnen wij in overleg met u onze werkwijze aanpassen aan een specifieke situatie.

Uitvoering

Bij Transvorum zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. De belangrijkste uitvoeringsstappen zijn:

 1. Zorg dragen voor continuïteit van lopende processen en inzet van menselijk potentieel;
 2. Met stakeholders doelstellingen en belangen afstemmen. ‘Wat gaat goed, wat kan beter‘;
 3. Verbeterpunten in kaart brengen en onderzoeken welke oplossingen voorhanden zijn;
 4. Verbetervoorstellen, inclusief plan van aanpak, afstemmen met opdrachtgever en stakeholders;
 5. Uitvoeren/implementeren van verbeterplan conform plan van aanpak;
 6. Zichtbaar en concreet afronden van de uitvoering en overdragen van leiding, taken, verantwoordelijkheden en resultaten;
 7. Evalueren van proces en inzet met de opdrachtgever en stakeholders;
 8. Ter afronding waar gewenst ondersteuning van de opdrachtgever bij ovemame van regie of uitvoering.

Vanzelfsprekend horen bij deze processen een secuur en betrouwbaar verwachtingsmanagement en tussentijdse rapportage’s naar opdrachtgever en stakeholders.

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Ik help u graag.

Contactgegevens

E-mail: pkalisvaart@transvorum.nl
Website: www.transvorum.nl
Telefoon: +31 (0) 6 51 64 86 78

Bekijk social buttons
Verberg social buttons